Activitats i tallers en el segon aniversari de Sorli Emocions

El complex comercial i esportiu de Vilassar de Dalt celebra un novembre amb una agenda plena

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 11 Novembre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, Sorli emocions
De l’1 al 30 de novembre Sorli Emocions celebra el seu segon any de vida a Vilassar de Dalt amb l'organització d’un programa d’activitats i tallers diversos vinculats a la moda, a la cultura, a la música, a l’esport i la salut, al turisme i a la gastronomia.  Demà 12 novembre tindrà lloc el Black & White Day en què es convidarà els clients a vestir-se de blanc i en què hi haurà DJ, còctels, regals, menú especial Black&White al restaurant i descomptes a la botiga.

Sorli Emocions també és esport i per això el 12 i 13 de novembre es celebrarà un Open de Pàdel Sorli Sport o un festival de Swing el 13 de novembre en col·laboració amb el club Swing Maresme amb l’actuació del Juli Aymí Trio.

Dia d'Acció de Gràcies

El 24 de novembre se celebrarà el Dia d’Acció de Gràcies (Thanksgiving Day), la festa més popular dels Estats Units i Canadà amb receptes de Gall Dindi, decoració especial, regals i un dinar pensat per a l'ocasió.

En relació a la moda, als complements i a la cosmètica, Sorli Emocions oferirà diversos tallers, una nova edició del “Black Friday” per al divendres 25 de novembre amb descomptes especials i una “Shopping Night” fins a mitjanit acompanyada del concert de Rumbakana (Rumba Catalana) i espectacle Foc i So amb els Diables que servirà de cloenda de l’aniversari.

Pel que fa a la gastronomia, la programació del segon aniversari de Sorli Emocions inclou diferents tallers. Avui mateix, 11 de novembre, se'n farà un de Bacardí per aprendre a fer còctels, i el dia 16 hi haurà un taller de menú degustació de fruites i verdures oblidades amb maridatge de cervesa artesana i Glühwein amb el xef de Sorli Emocions Juan Jiménez, a més d'altres tallers.

Durant tot el mes també s’organitzaran diverses activitats infantils en el marc del “Market Emocions" del 18 al 20 de novembre, així com una visita de la patrulla canina el 12 de novembre.