Onze detinguts al Masnou en una operació policial contra els robatoris

A dos d'ells se'ls acusa d'abús sexual, amenaces, coaccions i resistència a l'autoritat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 12 Febrer 2020 14:08

Dispositiu policial al Masnou

Entre finals de desembre de 2019 i principis de gener de 2020 s’havia detectat un augment de robatoris a domicilis, robatoris violents i robatoris a interior de vehicle a la localitat del Masnou. És per això que la primera setmana de febrer es va posar en marxa un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, el qual va permetre la detenció d'onze persones, acusades de diferents delictes. Segons els Mossos d'Esquadra, aquesta acció policial perseguia una doble intenció. Per una banda, la prevenció d’aquests tipus de robatoris i l'increment de la sensació de seguretat al municipi. Per l'altra, la identificació i detenció dels possibles autors dels fets delictius.

Els resultats

Gràcies a la coordinació entre els dos cossos policials es van arrestar tres joves, majors d’edat, per un robatori amb força en un domicili mentre la víctima dormia a l'interior, quatre més per un furt violent de telèfon mòbil al port del Masnou i dos menors d'edat per un robatori de telèfon mòbil a l'interior d'un tren. A més, dos homes van ser detinguts per un presumpte delicte d'abús sexual, amenaces, coaccions i resistència a agents de l'autoritat. 

Durant les patrulles que van fer els agents, vestits de paisà, també es van denunciar cinc persones per tinença de substàncies estupefaents.