Arrenca la 15a edició del Concurs de Música Jove

El certamen inclou un cicle de jornades de formació perquè els més joves s'acostin al sector

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 25 Juny 2019 08:10

Cultura 2019, Maresmusic

El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba a la 15a edició amb nous propòsits, objectius renovats i moltes sorpreses. Una de les novetats per a aquest 2019 és el cicle de jornades de formació i l’elaboració d’una guia final amb tots els temes i recursos tractats durant l’any.

Aquest cicle de jornades serà una acció divulgativa i educativa en què professionals del sector i els músics podran adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir, entre tots, models de consulta i/o assessorament, establint continguts que ajudin els joves a apropar-se al sector.

El cicle de jornades constarà de cinc sessions, una a cada municipi organitzador, més una jornada conclusiva a la fase final del concurs. Els ponents convidats seran professionals del sector que proposaran temàtiques concretes i deixaran temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents.  

A partir del 25 de juny, es podran consultar les bases del certamen al web www.maresmusic.cat i conèixer totes les novetats de l'edició d'enguany a través de les xarxes socials i els canals oficials dels ajuntaments que l'organitzen.