El Benvinguts a Pagès, aquest juny també al Maresme

La comarca tornarà a participar en la tercera edició d'aquesta iniciativa per redescobrir el món de la pagesia, conèixer el territori, i gaudir d'activitats familiars i la millor restauració

Benvinguts a pagès

El pròxim cap de setmana del 9 i 10 de juny serà el torn de tornar a gaudir de la tercera edició del Benvinguts a Pagès, una iniciativa que unes 30.000 persones ja han gaudit al llarg de les dues primeres edicions. La comarca del Maresme participarà d'aquesta iniciativa amb les altres 41 comarques de Catalunya i es tracta d'una manera d'acostar-se al turisme, la gastronomia, el producte, l'àmbit rural i molt més.

La gran festa del món rural

Redescobrir el món de la pagesia, el territori i conèixer l'origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar elaboracions de les explotacions i omplir el rebost amb productes de proximitat són algunes de les coses que ofereix el Benvingut a Pagès. Per aconseguir-ho, representants de l'agricultura, la ramaderia i la pesca del país obriran les portes per ensenyar de manera gratuïta i didàctica els processos d'elaboració alimentària. Com en les primeres dues edicions de Benvinguts a Pagès, aquest any no caldrà reservar plaça per a la visita a les explotacions i s'oferirà un tast de productes en acabar.

Obertes les inscripcions

Fins al 21 de març totes les explotacions agrícoles, els propietaris d'allotjaments, de restaurants i les ofertes d'activitats paral·leles es poden inscriure a la tercera edició del Benvinguts a Pagès. Es pot fer de manera fàcil i àgil a través de benvingutsapages.cat , on hi ha un formulari disponible per cada un dels col·lectius (productors, restauradors, allotjaments i activitats complementàries).

Benvinguts a pagès
Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació, de l'Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.