10 empreses de la comarca a la Fira alimentària Anuga d'Alemanya

Obren camí als mercats europeus portant productes a Alemanya en una de les fires alimentàries més importants

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 26 Setembre 2017 18:00

Fira Alimentaria CCM

Un total de 10 empreses alimentàries seleccionades pel Consell Comarcal, que produeixen els seus productes al Maresme, intentaran fer-se un lloc a la fira alimentària d'Anuga 2017. Es tracta d'un projecte del Consell Comarcal titulat 'Exportem el sector alimentari del Maresme a Alemanya' que escull les empreses que viatjaran a Colònia del 7 a l'11 d'octubre per participar en l'apartat professional de la fira d'aliments i begudes.

A més, comptaran amb una agenda d'entrevistes professionals ja establerta, dissenyada especialment a partir de les característiques i el potencial de cada producte. També han adaptat l'empresa i els productes als requeriments de la legislació i les exigències del consumidor dins el mercat alemany. Per conèixer-ne les característiques han rebut assessorament d'experts en aquest mercat alimentari.

Les 10 empreses seleccionades són Vermouth Cisa, basada en l'elaboració de vermouth i vins; COC Delicatessen, que fabrica croquetes i canelons artesans congelats de tipus gourmet; Siró & Xavi, basat en l'elaboració de semiconservats de peix; Business Cooperation Networl Global (Bioprasad), una empresa d'aliments ecològics sense al·lèrgens com el gluten o sense lactosa; Can Serrat, especialitzada en embotits de porc; la Cuina de la iaia, que produeix croquetes gurmet congelades de 18 sabors diferents; Xips Ve de Gust, que produeix xips de verdures i carxofa d'alta qualitat; Tupinamba, productor de cafè en gra, càpsules monodosis, complements de llet en pols, cacau en pols i cafè liofilitzat; Radi, que ofereix preparats en pols per postres i salses; per últim, Bouquet d'Alella, productor de vins ecològics.