Sant Pol celebra la festa major d'hivern de Sant Pau

L'orquestra Girasol actua avui en un dels balls que conformen el programa, carregat d'activitats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 20 Gener 2017 00:00

Maresme 2014/2015, gegants sant polEl fred no és cap excusa perquè Sant Pol no visqui amb intensitat la Festa Major d'Hivern de Sant Pau. Per aquest motiu, el poble de la comarca del Maresme ja ho té tot a punt perquè del 20 al 25 de gener, el municipi s'ompli de balls, música, concerts, gegants i moltes altres activitats per a totes les edats.

Entre les més destacades hi ha l'actuació de l'Orquestra Girasol, que avui divendres a la nit actuarà i encetarà una setmana sencera de Balls de Festa Major i DJs per no perdre les ganes de ballar cada dia.

Però la festa major d'hivern  no volia ser menys i arriba enguany carregada de novetats. Per això, es presenta la festa del pubillatge, el passa-carrers i l'espectacle pirotècnic, així com un matí d'inflables, i els àpats populars, com una escudellada i una arrossada.
Tampoc hi faltaran, tanmateix, els actes de sempre, que posen el punt tradicional a la festivitat d'hivern com la Fira,  les cercaviles de gegants i l'espectacle infantil del 25 de gener, igual que també se celebrarà la XXXIII Marxa de Sant Pau el 29 de gener.