El procés participatiu per la reforma horària arriba al Maresme

La campanya té per objectiu generar debat entre la població per recollir propostes pel Pacte Nacional

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 28 Novembre 2016 00:00

Maresme 2014/2015, reforma horaria

El procés participatiu per la reforma horària arriba al Maresme. Aquest passat 22 de novembre es va fer un acte al Consell Comarcal del Maresme, el primer del procés participatiu que impulsa la Generalitat per a la reforma horària. El diputat i membre de l'associació Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano, va explicar el projecte, acompanyat pel Director del programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat, Roger Buch, i pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

La reforma horària té com a objectiu l'adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l'impuls de les transformacions de la Catalunya que ve. Es tracta d’un canvi important que afecta tota la societat, per això el Govern de la Generalitat, en col·laboració amb la Iniciativa per a la Reforma Horària ha organitzat un procés participatiu arreu del territori.

La nova campanya té intenció de generar debat i diàleg tant amb la població com amb les administracions, el comerç i les entitats, per tal de plantejar-los reptes i oportunitats sobre la reforma horària i també escoltar les seves propostes. Totes les propostes que es recolliran serviran per a l'elaboració del Pacte Nacional per a la Reforma Horària.