700 corredors a l’onzena cursa nocturna Burriac Atac!

Ferran Sampere i Laia Cuevas es van imposar en la categoria absoluta

• Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 09 Setembre 2015 11:44

Maresme 2014/2015, burriac atac
L’onzena edició de la Burriac Atac!, la cursa nocturna organitzada pel Centre Excursionista Vilassar, el Piri, va congregar prop de 700 corredors, una dada d’èxit.
 Ferran Sampere Salomó, amb un temps d’1 hora, 48 minuts i 2 segons, va ser el guanyador en la categoria absoluta masculina i Laia Cuevas Martí, amb un temps de 2 hores, 26 minuts i 1 segon, en la femenina.La cursa va començar puntual a 2/4 de 10 de la nit amb sortida des del carrer Sant Joan.

Els corredors es van convertir en els protagonistes indiscutibles de la nit juntament amb els prop de 300 voluntaris repartits en els trams de control i avituallament del recorregut i el públic, que es va acostar als diferents punts d’animació de la cursa per no deixar defallir als corredors. El castell de Burriac va ser un dels punts més concorreguts, com també ho va ser la platja de Cabrera, el punt final del circuit.

El balanç de l’organització és molt positiu. Jordi Lladó, director de cursa, ha agraït la col·laboració de voluntaris i l’equip tècnic, sense els quals no seria possible la cursa nocturna de 21,9 quilòmetres i també ha destacat la gran acollida de públic que es va aplegar als tres municipis.