La Mostra Gastronòmica vol repetir l’èxit de la primera edició

Restaurants i comerços de Sant Pol oferiran degustacions i tallers aquest cap de setmana

  • Redacció
  • Divendres, 19 Juny 2015 00:00

Maresme 2014/2014, mostra gastronomica sant pol

Sant Pol té una ampla i variada oferta gastronòmica, amb restaurants i productes de qualitat. Per lluir tot el que pot oferir el poble, aquest cap de setmana s’organitza la segona edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Pol de Mar.

Una vintena de restaurants i comerços del poble oferiran degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral els dies 19 i 20. Durant els dos dies, a partir de les 7 de la tarda i fins a la mitjanit, amb preus populars, els assistents podran fer un tast dels plats més representatius dels restaurants de Sant Pol i gaudir de les postres de pastisseries i fleques locals. A més, hi haurà tallers gastronòmics per a tots els públics. Tasts de cervesa i vins o un servei de bar i cafeteria completen una oferta que inclou, també, actuacions musicals per gaudir a la zona de gespa del Parc del Litoral com la de La Plana Swing Orquestra el dissabte a les 22h -inclosa dins el 40è Festival de Jazz-.

Des de l’organització es vol repetir l’èxit de l’any passat, quan la mostra va desbordar totes les previsions obtenint més d’un miler de visitants diaris en la seva primera edició. La Mostra pretén, doncs, donar a conèixer aquesta gastronomia local a nivell de tota la comarca, i compta amb la participació de restaurants tan reconeguts com el Sant Pau de Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin, o la col·laboració de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (EUHT) de Sant Pol.