El nou pavelló de Llavaneres, el segon trimestre del 2019

El consistori sancionarà l'empresa constructora pel retard de les obres, que s'havien d'acabar aquest any

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 03 Octubre 2018 15:47

Maresme 2017/2018, nou pavelló llavaneres obres

El nou pavelló poliesportiu de Sant Andreu de Llavaneres no s'acabarà fins al segon trimestre de l'any que ve. Atès el retard de les obres, que haurien d'haver acabat al mes de desembre, el consistori penalitzarà Rogasa, l'empresa constructora.

El contracte preveu que l'Ajuntament pugui imposar una sanció per la demora en l'execució de les obres de 0,5 euros per cada 1.000 euros del preu del contracte sense impostos. D'aquesta manera, s'interposarà una penalització diària a l'empresa constructora de 1.251,70 euros.

El nou calendari preveu que a partir d'aquest mes de setembre els operaris comencin a instal·lar l'estructura de formigó i, cap a finals d'aquest any, col·locar les cobertes i tancaments.
A partir del gener del 2019 les obres se centraran en l'interior de l'equipament per adequar els espais previstos, efectuar les instal·lacions elèctriques, sanitàries, etc., els paviments i equipar-lo. La nova data aproximada de finalització de les obres, segons l'empresa constructora, és l'abril del 2019.