Llavamasterxef, el concurs de talents culinaris

Llavaneres organitza, dins el marc de la 19a Festa del Pèsol, la tercera edició de la competició de cuina en la qual poden participar equips de 5 persones de totes les edats

Especials 2017/2018, tot a taula-pesols

Entre la gran varietat d'activitats que Llavaneres posa en marxa per la Festa del Pèsol, cal destacar la Llavamasterxef, un concurs de cuina amb el pèsol com a protagonista. Enguany serà la tercera edició d'aquesta activitat fresca i divertida per a totes les edats que proposa demostrar les habilitats davant els fogons. Els equips participants, formats per cinc persones, han de superar tres reptes de cuina mentre competeixen entre ells elaborant plats.

Les tres proves

El Llavamasterxef se celebrarà el dissabte 14 d'abril des de les 17h de la tarda fins a les 20.30h i proposarà tres proves que s'han de superar a l'aire lliure. La primera es titula 'La caixa sorpresa' i consisteix a elaborar un plat creatiu amb un límit de temps i uns ingredients sorpresa. La segona prova és el 'Plat de Pèsol Garrofal', en la qual cada equip haurà de portar els ingredients i les eines necessàries per cuinar un plat amb un límit de temps. Cal destacar que, en aquest cas, l'organització els proporcionarà pèsols. El darrer repte es titula 'Les bones postres' i busca que els equips creïn els postres més dolços.

Els premis i les categories

En aquesta edició hi haurà un total de quatre premis de 100 euros, tres d'ells per la categoria Llavamasterxef i un per a la categoria Llavamasterxef Júnior. Mentre que a la categoria d'adults cal que un mínim de tres participants tinguin més de 16 anys, a la Llavamasterxef Júnior, cal que quatre participants siguin menors de 15 anys. El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 15 d'abril, a les 12.30 h, al parc de Ca l'Alfaro.