Última representació de l'exitosa 'Bojos del bisturí'

La companyia de Teatre Inestable reposa l'espectacle després de dos passis omplint el Casal de Llavaneres

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Febrer 2018 10:58

Maresme 2017/2018, bojos pel bisturi

 Després de l'èxit obtingut els passats dies 27 i 28 de gener, l'espectacle 'Bojos del Bisturí' a càrrec de la companyia de Teatre Inestable del Casal de Llavaneres torna per última vegada. Serà el 24 de febrer a les 21:30h. El muntatge proposa una història plena de situacions còmiques i inesperades que prometen una bona estona al seu públic.
La sala proposa el mètode de taquilla inversa perquè l'espectador decideixi, un cop finalitzada l'obra, el preu que es mereixen rebre els seus actors i promotors.
L'argument

El muntatge gira al voltant d'un metge que està preparant un discurs per fer la conferència més important de la seva carrera. La sobtada aparició d'una infermera amb qui, divuit anys abans, havia mantingut una relació extramatrimonial capgira el seu món amb la notícia més inesperada: van tenir una filla i ara, ella, el vol conèixer. La sala de metges va veient passar diferents personatges i, mentrestant, el protagonista lluita per evitar una catàstrofe professional i personal a través de mentides.

'Bojos del bisturí' és una comèdia d'en Ray Cooney i sota la direcció de Minerva López. La companyia proposa una comèdia als espectadors per disfrutar d'una meravellosa estona junts.

Taquilla inversa
La representació del dia 24 repetirà el sistema de taquilla inversa