La gent gran, protagonista a Llavaneres

El municipi organitza la primera Setmana de la Gent Gran entre els dies 4 i 10 de setembre

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Divendres, 01 Setembre 2017 10:37

Maresme 2017, homenatge a la vellesa llavaneresUn homenatge a la vellesa és el que es proposen realitzar a Llavaneres amb la Setmana de la Gent Gran. Entre els dies 4 i el 10 de setembre la gent gran gaudirà d'activitats i concursos variats per passar una bona estona en companyia. La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa de la regidoria de Benestar Social de Llavaneres que posa com a protagonistes als avis i àvies del municipi i que es proposa tenir un caire lúdic i cultural.

La setmana començarà amb la presentació del projecte 'Sant Andreu de Llavaneres, municipi amic de les persones grans', i finalitzarà el diumenge amb una Missa a les 11.30 hores i l’actuació posterior de Big Band Menuts d’Arenys de Munt i Llavaneres contra el Càncer. Per últim, l'homenatge clourà amb el dinar de germanor i l'entrega de premis dels concursos.

És la 61a edició de l'Homenatge a la Vellesa, al qual hi estan convidats els majors de 75 anys

Un gran lipdub
Un dels moments més originals previstos serà el lipdub, que consisteix en l'elaboració d'un vídeo musical que sincronitzarà el moviment i la cançó, una activitat musical popularitzada en els darrers anys. L'assaig del ball tindrà lloc el dimarts 5 a les 19h, l'assaig general el divendres a les 9.30h i, per últim, el moment de la gravació final serà el dissabte dia 9. Una proposta trencadora i original per passar-ho bé i fomentar el moviment de la gent gran.

Al llarg de la setmana tindran lloc diversos concursos i campionats com, per exemple, el concurs fotogràfic amb el telèfon mòbil o el torneig de petanca del dia 6 de setembre. A més, també organitzaran un campionat de dòmino i un concurs i degustació de truites amb tres ítems a valorar: sabor, originalitat i presentació.