Llavaneres rep 60.000 euros pels aiguats de l'octubre

La Diputació paga el que l'Ajuntament va avançar

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dijous, 01 Juny 2017 12:35

Maresme 2013, Ajuntament Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres ha rebut una subvenció de 59.870,80€ per part de la Diputació de Barcelona per tal de cobrir les despeses ocasionades pels aiguats del mes d’octubre del 2016, que van causar importants danys materials en infraestructures, equipaments i serveis municipals.

El volum elevat i la intensitat de les precipitacions en pocs dies va generar danys importants de tipus material i econòmic a diversos municipis del territori, tal com va succeir a Sant Andreu de Llavaneres, obligant els ajuntaments a fer front a una situació excepcional. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona, en data de 14 d'octubre, va aprovar un Pla d'acció amb la voluntat de donar suport econòmic, tècnic i material a les contingències causades pels aiguats produïts a la comarca del Maresme.

Així doncs, aquesta situació d'emergència va requerir la intervenció coordinada per part de les administracions públiques en matèria de cooperació i assistència local.
La subvenció econòmica té per objectiu donar cobertura als costos a què va haver de fer front l’Ajuntament per tal de reparar els desperfectes ocasionats.