En marxa la Mostra Literària 2017 de Sant Andreu de Llavaneres

Els treballs es poden presentar fins al 17 de març

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Febrer 2017 00:00

Maresme 2014/2015, mostra literaria llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres ja ha obert el període de presentació de treballs per a la Mostra Literària 2017, el concurs literari anual que el municipi convoca.
Les obres, que ja es poden presentar, s'acceptaran fins al 17 de març a les dues del migdia i han de seguir les normatives de les bases.

Així, els treballs hauran de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits, i només s’acceptarà una obra per categoria, modalitat i participant. En funció de la seva edat, els participants es dividiran en sis grups. Això sí, l'organització, com sempre, ja ha avançat que les obres guanyadores formaran part d'una publicació que s'editarà el 2018.

Llibres i premis en metàl·lic

Els premis, un primer i un segon per a cada modalitat- consisteixen en lots de llibres i fins a 200 euros, en funció de la categoria a la que es pertany.
El veredicte del jurat, però, no es donarà a conèixer fins al lliurament de premis, que se celebrarà pels volts de Sant Jordi. Concretament, tindrà lloc el 22 d'abril, a les sis de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Llavaneres.