Una companyia jove s’atreveix amb el musical Cop de Rock

L’obra de Dagoll Dagom s’estrena a l’envelat canetenc aquest cap de setmana

  • Redacció
  • Dijous, 08 Octubre 2015 10:38

Maresme 2014/2015, Maresme - Cop de rock
La companyia A Kop de Kap arriba als escenaris i ho fa amb el musical Cop de Rock de Dagoll Dagom. Després de quatre anys de la seva estrena oficial al Teatre Victòria de Barcelona, i per primera vegada, un grup de teatre amateur presenta el musical del rock català. A Kop de Kap és una companyia jove i novell que ha volgut iniciar-se amb un gran projecte. “Il·lusió, valentia, una mica de bogeria, d’inconsciència i les moltes ganes de fer teatre han estat ingredients claus per arribar fins aquí”, asseguren.

Cop de Rock es podrà veure els dies 10 i 11 d’octubre a l’envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar. Les entrades es poden comprar de manera anticipada a Ceràmiques Raquel al preu de 10 euros i a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle al preu de 12 euros.

El musical del rock català
A Kop de Kap asseguren que “Cop de Rock és un missatge d’amor al Rock català, per a nosaltres és molt més que això, és tornar al teatre, fer per primera vegada un musical, endinsar-nos en un projecte que ens ha portat a viure un munt d’il·lusions i és que el rock és el llenguatge de les emocions. No us sembla que sense la música la vida seria bastant avorrida?”.