La Festa Major de Caldes d'Estrac té corda per dies

Els actes van arrancar el passat cap de setmana i s'allarguen fins a l'Onze de Setembre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 30 Agost 2018 10:42

Maresme 2017/2018, gegants caldetes

Caldes d'Estrac va prendre ja el cap de setmana passat el testimoni que els diferents municipis maresmencs es van tornant per celebrar la seva Festa Major. S'acosta el Remei i ja el darrer cap de setmana arrencaven els actes de festa que, en aquesta vila, duren de forma singular, ja que el programa se'n va fins a la Diada Nacional.

Aquest cap de setmana assistirem al campionat de volei platja Svatour 2018 i al Primer Torneig d’Handbol de Festa Major, al pavelló. També tindrà lloc la gimcana solidària de la Creu Roja, el Torneig de Petanca Sènior i la segona Cursa de Cambrers d’Estrac. La nit del 2 al parc de Joan Maragall, hi haurà la tradicional cantada d’Havaneres + Rom Cremat amb els Pescadors de l’Escala. El dijous 6 de setembre tindrà lloc a l’exterior de la Biblioteca Can Milans, la Nit de Poesia i música a la fresca, “Dues veus, un únic somni”, amb Iñaki C. Nazabal i Ian Sala.

La Zebrass-Marching Band, en acció

Els actes centrals s’iniciaran el 7 de setembre a la tarda amb el cerca-brindis amenitzat per ZeBRASS-Marching Band. El 8 de setembre, pròpiament, se celebrarà el Dia del Remei.