Cabrera construirà 24 nous habitatges de protecció oficial

Seran referent comarcal en eficiència energètica

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Febrer 2017 10:13

Maresme 2014/2015,  signatura habitatges cabreraLa Unió General de Treballadors de Catalunya i l’Ajuntament de Cabrera de Mar han signat un conveni que permetrà la construcció, en format de cooperativa, de 24 habitatges de protecció oficial a Cal Conde. L’acord, signat entre el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i l’alcalde de Cabrera, Jordi Mir, permetrà que Llar Unió Catalònia, l’entitat sense ànim de lucre pertanyent al sindicat, dugui a terme la construcció de la promoció.

Tant Camil Ros com Jordi Mir mostraven en el moment de la signatura del conveni la seva confiança en l'èxit social d'un projecte que suposarà la primera oferta d'habitatge assequible després de més de 12 anys d'estancament urbanístic al municipi. De la mateixa manera es destacava la voluntat  que els pisos que es construiran esdevinguin un referent comarcal pel que fa a la sostenibilitat i a l’eficiència energètica.
Un cop finalitzada la construcció, l’Ajuntament tindrà a la seva disposició 4 pisos amb les seves respectives places d’aparcament i traster que es destinaran al lloguer, així com un local de 752 m2 definit com a equipament públic.