L'Ajuntament de Cabrera edita una auca per fomentar el civisme

Es distribuirà entre els alumnes de les escoles

Maresme 2014/2015, Auca civismeL'Ajuntament de Cabrera ha impulsat una iniciativa per combatre l'incivisme. És per això que han decidit tirar endavant la impressió d'una auca que exposa diverses problemàtiques vinculades a l'incivisme, però sempre des d’un enfocament positiu i amb un to humorístic.

L’auca presenta així una versió gràfica de les actuacions que poden interferir en la convivència ciutadana. S’incideix d’aquesta manera en les pintades en espais públics, la gestió dels residus domèstics, l’estacionament de vehicles, els excrements dels gossos, el soroll fora d’hores, les imprudències a la via pública, la convivència a la platja i l’abocament de trastos al carrer.

Distribució per tot el poble

La campanya es completarà amb la distribució de l’auca entre els estudiants de les dues escoles de la població, per tal que la informació arribi als més joves i es pugui fer una important tasca de conscienciació.
De la mateixa manera també serà visible en edificis municipals i en els establiments comercials que així ho hagin sol·licitat.