Nova temporada d'espectacles a La Sala d'Argentona

Els abonaments i entrades es posaran a la venda el dijous 19 de desembre a partir de les 16 hores

  • Argentona Comunicació
  • Divendres, 13 Desembre 2019 12:59

La Sala d'Argentona

La regidoria de Cultura i Festes ha presentat avui la nova temporada de La Sala per als mesos de febrer, març, abril i maig. Durant aquest període, desembarcarà a la vila un cartell que inclou teatre, música, dansa, comèdia i humor.

Noms molt coneguts del panorama artístic català, com Jordi Martínez (L'amic retrobat), Marco Mezquida (Els Somnis de Ravel), Toni Gomila (Acorar), Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer o Quimet Pla (Un dia qualsevol) compartiran escenari amb espectacles com Eh man Hé. La mecánica del Alma, premi a la millor interpretació al darrer Festival de Titelles de Lleida; la fusió de la música i l'humor a Concerto a tempo d'umore o el delicat i entranyable Conservando memoria.

Venda d'entrades i abonaments

El proper dijous 19 de desembre, a partir de les 16 hores, es posaran a la venda les entrades i abonaments per aquesta temporada, bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona o des del web entrades.argentona.cat.

La compra anticipada permetrà als espectadors gaudir d'un descompte del 25% en el preu de l'entrada, i pel que fa a l'abonament el descompte serà del 40% sobre el preu de les entrades d'aquesta temporada. També estaran disponibles a taquilla des d'una hora abans de l'inici de cada espectacle.

Com ha estat habitual en les darreres edicions, Argentona Es Mou torna a col·laborar amb la temporada d'espectacles de La Sala. Diversos establiments de restauració oferiran, la mateixa nit de l'espectacle, descomptes i promocions als clients que disposin d'entrada a La Sala.