El Grup de Muntanya Argentona obre les inscripcions de la Cani Xtrem

La cursa canina es farà el 10 de novembre i el dia 17 se celebrarà la Burriac Xtrem

Argentona 2014/2019, cani xtrem argentona

La setmana passada es van obrir les inscripcions per participar a la Cani Xtrem d'aquest any. Es tracta de la cursa canina que organitza el Grup de Muntanya d'Argentona en el marc de les activitats relacionades amb la cursa de muntanya Burriac Xtrem.

Una de les novetats d'enguany és que, per primera vegada, la Cani Xtrem formarà part del Campionat de Catalunya Popular de Canicròs. Aquesta modalitat tindrà un recorregut de 7,5 quilòmetres i 330 metres de desnivell en un circuit que transcorrerà íntegrament pels termes municipals d'Argentona i Cabrera de Mar.

La novetat:
La Cani Xtrem formarà part del Campionat de Catalunya Popular de Canicròs

Allau d'inscripcions

Jordi Ferrer, responsable de la Burriac Xtrem, va explicar al programa de Ràdio Argentona, A mig matí, que el ritme d'inscripcions a la Burriac Xtrem és frenètic i que ja hi ha el doble d'inscrits que l'any passat per les mateixes dates.
L'objectiu és exhaurir les places i, per aquest motiu, hi ha un descompte de 5 euros si es fa la inscripció abans del 15 d'octubre.

A més a més, l'organització ofereix pautes d'entrenaments setmanals i organitza classes pràctiques grupals per nivells. Els recorreguts, de 17 i 28 quilòmetres, són els mateixos que els de l'any passat. Alguns corredors de renom ja han confirmat la seva assistència.

Abans del 15 d'octubre

Argentona 2014/2019, cani xtrem argentona

Tots els que s'inscriguin a la Cani Xtrem abans del 15 d'octubre gaudiran d'un descompte de 5 euros.