Arrenca el curs amb una plaça Montserrat renovada

La obres han donat pas a una ampliació de la superfície destinada als usuaris amb un pas de vianants, noves zones per seure i descansar, i jocs infantils adaptats

  • Redacció // Foto: Ajuntament d'Argentona
  • Dilluns, 26 Agost 2019 12:34

Plaça Montserrat

Argentona compta, des de principis d'agost, amb una plaça Montserrat remodelada. Les obres, iniciades el passat gener, han donat pas a una ampliació de la superfície destinada als usuaris amb un pas de vianants, a més d'una completa reurbanització de l'espai. Entre les novetats, s'hi compten noves zones per seure i descansar, i jocs infantils adaptats amb criteris pedagògics.

D'altra banda, la remodelació ha permès introduir elements de sostenibilitat i noves perspectives sobre l'ús i la gestió dels espais públics per part de la ciutadania. Els paviments destinats als vianants s'han executat amb llambordí prefabricat, i la plaça incorpora per primera vegada a Argentona un sistema de telegestió de l'aigua de reg que permet el seu control i monitoratge remots de manera que permet detectar i tallar automàticament fuites o sobreconsums, programar els cabals en funció de l'època de l'any i les espècies.

Tots els espais de la plaça Montserrat són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i s'han dissenyat de manera que evitin les zones fosques.