El tango arriba a Argentona de la mà Jorge Sarraute, Miquel Gelabert i Darío Polonara

L'espectacle de Mil i Dues Nits a la Fresca repassa la història del tango

  • Marina Alaminos //Foto: cedida
  • Dilluns, 22 Juliol 2019 10:21

Argentona 2014/2019, tango argentona

El col·lectiu de Lectures en Veu Alta d’Argentona celebra aquest 23 de juliol una nova edició de les Mil i Dues Nits a la Fresca a la terrassa de la rectoria. Enguany, el protagonista de la vetllada serà el tango. Com en les dues últimes nits, i per finançar les pròximes edicions, l’espectacle tindrà el format de taquilla inversa.

La veu i la música de la vesprada tenen un cartell de primer nivell. El pianista Jorge Sarraute, l’actor Miquel Gelabert i el bandeonista Darío Polonara seran els encarregats de dibuixar un recorregut al llarg de la història del tango, una música que neix a l’Argentina però que ha esdevingut també mediterrània. Sarraute ha renovat el tango en el panorama musical contemporani i ha acompanyat músics de la talla d’Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet o Jaume Sisa. Ara arriba a Argentona de la mà de Polonara i el rapsode de la nit, Miquel Gelabert, conegut pel seu pas per diverses sèries i pel·lícules de Televisió de Catalunya.

L’espectacle es fa amb la col·laboració dels Amics del Vi i la Vinya d’Argentona, que oferiran vi per amenitzar la jornada. A més, també hi haurà ressopó per als qui ho desitgin.