Pep Lladó presenta el seu primer llibre al Museu del Càntir

El músic i compositor argentoní acaba de publicar 'Componer canciones para dialogar con tu mundo', amb la col·laboració de la il·lustradora Roser Capdevila

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Juliol 2019 13:12

Argentona 2014/2019, PEP LLADÒ

El Museu del Càntir acollirà la presentació del primer llibre de Pep Lladó aquest divendres dia 12 a partir de les 19 hores. Durant l'acte, el músic i compositor argentoní estarà acompanyat de la reconeguda il·lustradora Roser Capdevila, creadora dels personatges de Les tres bessones.

Compondre per ser feliç

Componer canciones para dialogar con tu mundo (Editorial Amat, 2019) veu la llum després d'un procés de micromecenatge que ha fet possible que Lladó pugui fer realitat ua dels seus objectius pendents. En total, el músic ha recaptat prop de 2.200 euros a través de la plataforma de micromecenatge Verkami i ja ha pogut fer la primera presentació de l'obra, que va tenir lloc el passat 15 de juny al Harlem Jazz Club de Barcelona.

Lladó defineix el llibre com un recull d'arguments que demostren que qualsevol persona pot crear les seves pròpies cançons. El compositor i membre del mític grup de rumba catalana Ai Ai Ai va arribar a aquesta conclusió mentre vivia a San Cristóbal de las Casas, una ciutat ubicada a Mèxic on va obrir un petit taller de composició musical.

Argentona 2014/2019, LLIBRE PEP LLADÒ

Verkami: El llibre veu la llum gràcies a un procés de micromecenatge

L'activitat va tenir tan bona acollida entre la gent que la va portar cap a Barcelona i el va inspirar a l'hora d'escriure la seva opera prima. Des del mes de maig, el llibre, que aborda temes com l'autoconeixement, es pot trobar a totes les llibreries.