Nova organització al govern municipal d'Argentona

Eudald Calvo inicia el mandat amb vuit regidors i liderant les carteres de Recursos Econòmics, Administració General i Mitjans de Comunicació

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 04 Juliol 2019 11:06

Argentona 2014/2019, ajuntament argentonaL'alcalde d'Argentona ja ha donat a conèixer quina serà la composició del nou consistori. En total, l'Ajuntament estarà format per vuit regidors i cinc tinents d'alcalde. A més, el cartipàs municipal incorpora quatre cares noves en relació amb l'anterior mandat i estrena les regidories de Benestar Animal i de Gent Gran.

El repartiment

En primer lloc, Eudald Calvo assumirà les carteres de Recursos Econòmics, Administració General i Mitjans de Comunicació. En segona posició, Georgina Sabadell ha estat designada primera tinenta d'alcalde. A més, encapçalarà la regidoria de Participació i Transparència, Recursos Humans, Joventut, Gent Gran i Igualtat. El segon tinent d'alcalde, Pere Espelt, liderarà la regidoria de Mobilitat, Urbanisme, Espai Públic i Habitatge; Joan Maria Pascual, tercer tinent d'alcalde, serà el màxim responsable de Medi Ambient, Salut, Benestar Animal, Serveis Socials i Cohesió; Montserrat Cervantes esdevindrà quarta tinenta d’alcalde i regidora de Policia i Serveis i Festes, i, per acabar, Pere Móra, el cinquè tinent d'alcalde, ocuparà la cartera d'Obres Públiques. D'altra banda, Joaquim Perejoan i Àngel Puig s'encarregaran de les regidories d’Educació i Esports, i de Cultura, Patrimoni, Promoció Econòmica i Cooperació, respectivament.

Fent oposició

Argentona 2014/2019, ajuntament argentona

Unitat haurà de tractar amb quatre grups municipals a l'oposició i nou representants: Montserrat Capdevila, Pep Masó, Xavier Collet i Montserrat Matas (Tots x Argentona); Susana López i Josep Arenas (PSC); Bernat Calvo i Cristina Maynou (Junts x Catalunya), i Juan Fragoso (PP).