Argentona reivindica la seva ceràmica

El Museu del Càntir participarà del 31 de maig al 2 de juny en l'esdeveniment Hola Ceràmica!, una iniciativa internacional dedicada a la promoció d'aquest material

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 27 Maig 2019 10:30

Argentona 2014/2019, argentona ceramica

El Museu del Càntir se suma a una iniciativa més per posar en relleu la seva herència cultural i històrica. Aquest any, la institució participarà en l'esdeveniment Hola Ceràmica!, dedicat a la promoció internacional d'aquest material. Per aquest motiu, el museu ha programat diverses activitats en col·laboració amb l'Escola de Taller de Ceràmica de la vila.

Portes obertes, classe magistral i visita a l'estudi
Divendres 31 de maig, dissabte 1 i diumenge 2 de juny el Museu del Càntir obrirà les portes a tot el públic que vulgui visitar-lo de forma gratuïta i passejar per l'espai floral per veure l'ou com balla.

A més, els assistents també podran gaudir de l'exposició temporal de l'artista Marta Duran, 'Jardí pintat'. El mateix dissabte al matí, l'Escola Taller de Ceràmica d'Argentona ha organitzat una classe a càrrec d'Albert Bustos, un dels ceramistes amb major projecció internacional de l'Estat espanyol. L'artista farà un repàs per la seva trajectòria i mostrarà la seva tècnica als assistents.

Per últim, diumenge hi haurà portes obertes al centre de recerca i creació ceràmica de Can Carmany, que actualment acull l'exposició permanent de Joan Serra i Mia Llauder.