Dos detinguts per delictes contra la salut pública i lesions a Argentona

El passat dimarts, la Policia Local va intervenir després d'una baralla que podria estar relacionada amb un assumpte de drogues, segons han informat les autoritats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 06 Maig 2019 10:00

Policia local Argentona

El passat dimarts, la Policia Local d'Argentona va detenir dues persones per delictes contra la salut pública i lesions després d'una baralla que podria estar relacionada amb un assumpte de drogues, segons ha informat el cos policial.

A les 19h, els agents van rebre diversos avisos en què s'alertava d'una baralla entre diverses persones al carrer Sant Sebastià de baix i on s'afirmava que hi podria haver una arma de foc. Una vegada al lloc dels fets, els agents van procedir a la identificació i a la posterior detenció de dues de les persones que hi havia presents. Es tracta de N.M.A, de 27 anys i veí de Mataró, i P.P.M, de 28 anys i veí d'Argentona.

Els agents, a més a més, van decomissar una pistola simulada. A banda de la Policia Local de la vila, també va intervenir en la detenció un Mosso d'Esquadra fora de servei que circulava per la zona i va ser testimoni dels fets. Els dos detinguts van passar a disposició de l'Autoritat Judicial.