S’inicien les obres de renovació a la B-502 entre Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Argentona

L’objectiu de la millora del paviment i les obres complementàries és afavorir la seguretat viària de la carretera

Tram Vilassar Argentona

La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de renovació del paviment i millores complementàries a la carretera B-502 entre Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Argentona, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària. L’àmbit d’actuació comprèn des la intersecció amb la N-II al terme de Vilassar de Mar fins al PK 6,450 que correspon al tram urbà d’Argentona.

L’actuació, que té un pressupost de licitació de 1.119.366 i un termini d’execució de vuit mesos, contempla el reforç del ferm al llarg de tota la carretera amb la col·locació d’una capa de trànsit de tres centímetres de mescla bituminosa i quatre centímetres a les rotondes. També es pavimentaran els accessos consolidats amb afectació a la carretera, s'instal·laran pantalles per a motoristes en varis punts de la via, es col·locaran petits trams de barrera que protegeixin pals i obstacles pròxims, i s’adequaran els extrems de les barreres metàl·liques sense abatre o enterrades.

Així mateix, l’actuació contempla la millora la xarxa de drenatge amb l’execució de trams de cunetes tipus TTR-10, la col·locació de reixes en els passos salvacunetes i la neteja de cunetes existents. Pel que fa a senyalització, inclou una nova distribució de límits de velocitat.