El pati de l'escola del Cros reobre portes fora de l'horari lectiu

L'Ajuntament d'Argentona vol traslladar les activitats més lúdiques i esportives de la plaça Sant Miquel del Cros i que generen molèsties entre els veïns

Pati del Cros a Argentona

L'Ajuntament d'Argentona ha decidit reobrir les portes del pati de l'escola Sant Miquel del Cros fora de l'horari lectiu, des d'aquesta setmana i fins al desembre. Es tracta d'una mesura que ja es va dur a terme fa un temps i que, coincidint amb la bonança meteorològica, pretén traslladar a aquest espai diverses activitats lúdiques i esportives que de manera regular es duen a terme a la plaça Sant Miquel del Cros.

El pati estarà disponible des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del matí, amb excepció de les franges en què es realitzin tasques de neteja. Els festius, caps de setmana i durant l'estiu, quan no hi hagi activitats escolars o d'altres activitats com els casals d'estiu, romandrà obert les 24 hores.

Resposta a les queixes del veïnat

Durant els darrers mesos ja s'han dut a terme diverses accions per pacificar l'ambient i el soroll de la plaça. Una de les intervencions va ser la instal.lació de diversos elements lúdics i de salut, així com mobiliari de pícnic, al Passatge de Ponent, per tal de derivar ja algunes d'aquestes activitats que es fan a la plaça Sant Miquel del Cros.