ERC, CUP, Comuns, ANC i CDR, junts a Argentona a la candidatura 'Unitat'

L'actual alcalde, Eudald Calvo, (CUP) encapçalarà la llista que aglutina els partits que actualment formen el govern de l'Ajuntament

Especials 2017, EUDALD CALVO

ERC, CUP, Argentona en Comú, ANC i CDR donen suport a Argentona a 'Unitat', el nom de la candidatura unitària republicana que es presentarà aplegada a les eleccions municipals a la vila maresmenca. L'actual alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, va ser escollir com a cap de llista en la reunió de les bases del passat dissabte. Una assemblea va servir per aprovar els estatuts i els punts polítics bàsics d'una formació que s'ha estat gestant els darrers mesos des de les assemblees locals dels diferents partits i moviments. En alguns casos amb l'oposició o recels d'algunes centrals d'aquests.

Eudald Calvo, de la CUP, que a més de ser alcalde d'Argentona és vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència, repetirà així com alcaldable després de fer-ho ja en les eleccions del 2011 i el 2015. En aquesta legislatura, de fet, ha comandat un executiu en el qual ja han treballat plegats els partits que ara aposten per una candidatura unitària republicana per Argentona.

Unitat · Argentona per la República treballa, des de la tardor de l'any passat, tant els aspectes formals del projecte com el seu contingut programàtic. Actualment hi ha 6 comissions en marxa treballant els diversos eixos municipals. La candidatura, que es presentarà públicament el proper 3 de març en un acte al Saló de Pedra, està avalada per les assemblees locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el Comitè de Defensa de la República, així com les assembles locals de la CUP, ERC i Argentona en Comú.