La 'Ruta Art i Tapes' combina art i gastronomia d'Argentona

Durant el gener es pot fer l'itinerari d'establiments gastronòmics on es poden visitar les obres d'artistes locals mentre es gaudeix de les seves tapes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 24 Gener 2019 10:24

Argentona 2014/2019, artitapes

Argentona es Mou (l'Associació de Comerços i Serveis d'Argentona) ha organitzat per aquest mes de gener la "Ruta Art i Tapes", un itinerari gastronòmic i a la vegada cultural per diferents restaurants del municipi. Durant tot el mes, els establiments participants ofereixen les tapes que han elaborat per a l'ocasió i a un preu reduït de 3 euros. Així mateix, també han adequat els seus restaurants per exposar les obres de diversos artistes locals.

Potenciar el comerç

L'objectiu de la iniciativa és potenciar el comerç argentoní amb aquesta combinació d'art i cuina amb la qual esperen atraure el públic local i també dels voltants.
El secretari de l'associació i impulsor de la iniciativa, Gustavo Martínez, explicava a Ràdio Argentona que aquesta proposta aconsegueix unir dos motors del poble com són els artistes i els comerciants. En referència al fet d'exposar art als restaurants ha explicat que “sovint la gent està més avesada a entrar als establiments gastronòmics que a una galeria d'art i aquesta fórmula fa visible als artistes de casa nostra”. Gustavo Martínez afirma que aquest recorregut no deixarà a ningú indiferent i es mostra convençut que es realitzaran més edicions.

Els artistes i els establiments
1. Cristina Villa a El Troll Savi.
2. Agustí Centelles a La Nova Fonda.
3. Gemma Nicolau a Pizzeria Burriac.
4. Lidia Tur al Restaurant Sant Jaume.
5. Daniele Libardi a Pizzeria Peperoni.
6. Montse Pons a Atahualpa.
7. Daniele Libardi a Masia Can Raimí.