Aliança d'excepció a Argentona: la Big Band Jazz Maresme i Josep Fadó

El tenor mataroní canvia de registre com a convidat d'excepció del tradicional concert de Nadal

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 11 Desembre 2018 00:00

Argentona 2014/2018, big band jazz maresme

La Sala d'Argentona serà testimoni el pròxim divendres 14 de desembre d'una aliança d'excepció i inèdita. Un any més torna l’esperat Concert de Nadal amb la Big Band Jazz Maresme, la formació que sempre aposta per compartir la vetllada. En aquesta ocasió la Big Band Jazz Maresme  prepararà un concert molt especial en què el conjunt i els seus solistes seran els protagonistes, tot repassant els grans clàssics de Big Bands i alguna adaptació nadalenca.


Aquest any comptaran amb la col·laboració del tenor Josep Fadó, reconegut internacionalment dins l'escena operística, amb qui han estat treballant per adaptar alguns temes per aquest concert tan especial. És, expliquen “una proposta musical que de ben segur ens meravellarà. Un concert en què gaudirem de la fusió d’estils musicals totalment oposats, a priori,  que de ben segur ens sorprendrà”.

Canvi de registre

Per Josep Fadó la cita argentonina suposarà un canvi de registre total. El tenor explica que serà una ocasió especial: “En tinc moltes ganes, de veritat perquè el que canto en aquesta ocasió no té res a veure amb el que faig normalment”. Dins el repertori hi haurà des de nadales anglosaxones al 'My Way' de Sinatra o la música dels 'Miserables' i Fadó, a més, anticipa  una sorpresa: “Una cantant molt coneguda pujarà a l'escenari”.

Argentona 2014/2018, big band jazz maresmeConcert Solidari amb la Marató de TV3