De l'1 al 30 de setembre, pressupostos participatius

Tots els empadronats a Argentona majors de 16 anys poden participar de l'elecció de les propostes del pressupost participatiu per l'any que ve

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 03 Setembre 2018 00:00

Argentona 2014/2018, ajuntament argentonaDe l'1 al 30 de setembre totes les persones empadronades a Argentona majors de 16 anys podran participar a la consulta ciutadana del pressupost participatiu del 2018. També podran fer-ho aquelles persones que disposin d'alguna propietat al municipi i ho acreditin adreçant-se, abans del 25 d'agost, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

La tercera edició d'aquest procés participatiu en què els veïns i veïnes del municipi poden decidir el destí de 500 mil euros del pressupost de l'Ajuntament, presentarà com a novetat que es podrà votar a dues llistes, una de projectes petits –fins a 18.000 euros–, i una de grans projectes. Podran escollir un màxim de tres de cada llista, atorgant 3,2 i 1 punt per ordre de prioritat. Només es podrà votar una vegada i no es pot repetir un mateix projecte.

Com es podrà votar?
Es podrà votar mitjançant l'ordinador, telèfon o qualsevol dispositiu mòbil, a través de la pàgina web www.argentona.cat/consulta.

Només cal el número de DNI i la data de naixement per exercir el dret a vot. També es pot dipositar la butlleta a les urnes que s'instal·laran a l'Ajuntament i a l'Oficina municipal del Cros, i també s'habilitaran punts de votació al carrer.