La Diada de la Flor omple la vil·la de colors

Les tradicionals catifes de flors als principals carrers del centre, l'acte més esperat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 31 Maig 2018 17:27

Maresme 2017/2018, diada de la flor-argentona

El primer cap de setmana de juny arriba una de les cites més importants del calendari festiu i cultural d'Argentona, amb la celebració de la Diada de la Flor, un esdeveniment de referència en què l'Ajuntament, amb el suport de les entitats, la Comissió organitzadora i els establiments col·laboradors, omple de color i activitats el centre de la vila.
L'engalanament dels carrers, amb les catifes i composicions florals esdevindrà de nou el gran reclam del cap de setmana, acompanyat de cites tradicionals com L'ou com balla, a la font del pati del Museu del Càntir que oferirà portes obertes. Una de les propostes també destacades serà l'oportunitat de visitar el jardí de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch, a la plaça de Vendre, i que per a l'ocasió també s'haurà engalanat i ambientat.
El Saló de Pedra també oferirà una exposició floral al llarg del cap de setmana, a banda d'altres propostes com la Fira d'artesania i Alimentació que s'instal·larà a la plaça Nova, o la Trobada de Plaques de Cava.

També a la biblioteca

La Diada de la Flor arriba a la Biblioteca Municipal d’Argentona amb una jornada d’actes relacionats amb aquest dia festiu. Serà el dia 2 de juny i comptarà amb un taller de manualitats a les 12h del migdia i l’elaboració de catifes de flors a les 19.30h.
El taller de manualitats comptarà amb un material estrella de manipulació senzilla: el Jumping Clay. La Biblioteca acollirà un taller per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys que girarà entorn la Diada de la Flor.

Jumping Clay és un material que no taca i que, un cop sec, no es trenca. A més, és un tipus de material que bota quan el tires contra el terra. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.