Primera promoció de 21 pisos de protecció oficial en anys

Els ajuts econòmics de la Diputació de Barcelona permetran impulsar més d'una quinzena d'actuacions

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 16 Maig 2018 12:21

Argentona 2014/2018, pisos protecció oficial

Argentona té la primera promoció d'habitatge protegit en molts anys. Fa dues setmanes van començar les obres de construcció d’una promoció d’habitatges de protecció oficial (HPO) a la zona del carrer Molí, molt a prop de la Ronda Llevant. Es tracta de 21 habitatges d’entre un i quatre dormitoris, que compten amb una plaça d’aparcament i traster per pis.
Per optar al procediment d’adjudicació d’un habitatge de protecció oficial cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb protecció oficial de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
Poden accedir a aquesta promoció totes les persones empadronades al municipi, majors de 18 anys, així com aquelles que acreditin un mínim de 15 anys empadronades a Argentona, encara que no visquin en l’actualitat al municipi.

Les característiques

L'edifici tindrà tres plantes d’alçada més una quarta planta on trobem 4 exclusius habitatges amb àmplies terrasses. El projecte estableix una clara connexió entre l’interior i l’exterior de l’habitatge dissenyant les diferents tipologies de manera que gairebé totes les peces principals són exteriors, prioritzant l’entrada de llum natural i optimitzant les hores de sol.
Alguns dels habitatges integren l’espai de la cuina dins el menjador per tal de buscar la màxima amplitud en les dues estances. La ubicació de l’edifici i la seva orientació permeten que la majoria dels habitatges amb terrasses tinguin vistes i puguin gaudir de l’espai exterior tot l’any.