La deixalleria municipal d’Argentona amplia horaris

Obrirà diumenges a la tarda i festius a partir del dia 6 de maig, a excepció dels festius oficials com el dia de Nadal o de Cap d'Any

Recollida selectiva

A partir del mes de maig la deixalleria municipal, situada a Can Carmany, ampliarà el seu horari i obrirà els diumenges a la tarda, de 16 a 20 hores, i els dies festius, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Cal destacar, però, que els festius oficials estarà tancada (25 i 26 de desembre i 1 de gener, entre altres festius oficials. L’ampliació horària té l’objectiu de reforçar aquest servei de recollida de residus i de donar resposta a les demandes de la ciutadania.

Per a fer ús dels serveis de la deixalleria i accedir-hi, cal presentar la targeta identificativa de domicili o local comercial. Els que no la tinguin, la poden sol·licitar a les oficines de l’Ajuntament. L'accés i ús de la deixalleria és gratuït i il·limitat, a excepció d'alguns residus que poden tenir limitacions de quantitat o freqüència.

L’àrea d’emergència

Cal recordar que Argentona compta amb una àrea d'emergència a la mateixa deixalleria que poden utilitzar de manera excepcional els veïns i veïnes del municipi. A més, també ofereix un servei de deixalleria mòbil que s'instal·la el primer divendres de mes a la plaça Nova, i el tercer divendres de mes al veïnat del Cros.