Un trenca-closques de cerаmica, imatge de l’Argillà 2018

El vilassarenc Xavier Ragull guanya el 39è concurs de cartells amb ‘Puzzle’

  • Redacció
  • Dilluns, 16 abril 2018 10:52

Cartell Argillà Argentona 2018

L’Argillà d’Argentona d’aquest 2018 ja un cartell anunciador. Divendres es va fer públic el veredicte del 39è Concurs de Cartells de la Fira de Ceràmica i es va desvelar el nom de Xavier Ragull Gabarrу, de Vilassar de Mar i la imatge de Puzzle, l’obra que ha convençut el jurat. Es tracta, com el propi nom indica, d’un trenca-closques de càntirs i altres elements de la ceràmica. Fins a 53 cartells han competit en aquesta edició del Concurs.

L’Argillа Argentona- Fira Internacional de Ceràmica se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pel dissenyador gràfic Joan Cruanyes Ràfols, l'artista Joan Poch Català, la dissenyadora gràfica i artista Montse Pons Pallarés, el guanyador del cartell de l'edició passada i dissenyador gràfic Jaume Arnau i Anastasi i el representant del Patronat del museu i president del jurat Josep Famadas Soler.

Cartell Argillà Argentona 2018

Ragull, el guanyador, explica que en el cartell hi ha volgut representar “diferents elements i àmbits on la ceràmica hi és present habitualment. I quant a la forma del cartell, que representa us preguntareu alguns? Doncs aquí cadascú hi trobarà una resposta diferent perquè en realitat hi poden haver diferents interpretacions”. L’autor revela que s'hi pot veure “des d'una cara fins a un càntir”.