Un cap de setmana d'art al carrer a Argentona

Una quinzena d'espectacles en només dos dies és el que organitzen els membres del sisè 'Festival Sense Portes'

  • Laia Mulà // Fotos: arxiu
  • Divendres, 29 Setembre 2017 10:02

Argentona 2014/2017, festival sense portes

Els dies 30 de setembre i 1 d'octubre Argentona viurà la sisena edició del festival d'arts de carrer. Més d'una quinzena d'espectacles de diferents disciplines artístiques es podran veure al municipi Maresmenc: lectures en veu alta, teatre, cinema, música, circ, màgia o malabars, entre altres muntatges. Un total de set espais del municipi acolliran durant tot el cap de setmana aquests muntatges d'accés lliure però amb format de taquilla inversa. Els espais seran La Sala, la Plaça Nova, el Centre Parroquial, la Paret de les Mentides, Can Doro, la plaça de Vendre i la plaça de l'Església.

El dia més potent serà el dissabte, amb tretze dels espectacles programats: Bluenette Sisters & The Seamen Orchestra, que actuaran quatre vegades durant tot el dia; PUCK Cinema Caravana; Enginys Eco.Poetiks; Tut Turutut La Princesa a les 17h; A cau d'Orella, entre les 17h i les 19h; La Kermesse a les 18h; Ye Orbayu a les 19.30 h; tres píndoles de microteatre titulades l'Increïble Home Bala, RIP i Yamazaki; PostSkriptum 21h; Corda i Descorda a les 21:30 h; Hotel la Rue a les 22:45h; i, per últim, Set Up a les 00h de la nit.
Per la seva banda, diumenge serà el torn dels darrers tres muntatges: Kumulunimbu a les 11 h, Hotel de la Rue a les 12 h del migdia i, per últim, the Flamingos a les 13 h.

Els impulsors
El col·lectiu Sense Portes és un grup de professionals de les arts escèniques d'Argentona amb interès de dinamitzar la cultura al municipi i potenciar les inquietuds artístiques que hi ha a la vila. També busquen la creació de sinergies entre els artistes, habitants i entitats d'Argentona.

El premi del públic

Des de l'organització animen a puntuar els espectacles amb una butlleta que es podrà deixar a les urnes que habilitaran des del festival. Amb les votacions els millors espectacles seran guardonats amb el premi del públic, el Premi Pom d'Or, que es farà públic a la web del festival. A més, entre tots els participants a la votació se sortejarà un abonament de temporada per la programació de La Sala.