La vila es lliura a tres dies de Diada de la Flor

Un maridatge de flors és una de les novetats d'un programa extens i variat

  • Redacció // Foto: Anna Aluart
  • Dijous, 01 Juny 2017 12:32

Argentona 2014/2017, argentona flors

L'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració d'un gran nombre d'associacions, entitats i persones voluntàries del municipi, celebra de dissabte dia 3 a dilluns dia 5 una nova Diada de la Flor, cita tradicional a la vila i que com els darrers anys ha anat a més arriba amb una intensa programació d'activitats durant el cap de setmana llarg.

El moment més especial de totes les diades de la Flor sempre és el vespre de dissabte, quan les diferents entitats preparen les catifes de flors que han d'estar a punt l'endemà. S'han programat diversos tallers, exhibicions musicals i esportives i una trobada de puntaires, entre altres i com a gran novetat un maridatge de flors, diumenge a les 12 h.

El món de la gastronomia arriba a combinar tot un ventall de possibilitats i en aquest cas, l’essència de les flors i les plantes es trasllada al paladar. Un tast de vins plens d’història amb DO Catalunya es fusionen amb el paisatge de les nostres terres. L’activitat es realitzarà a les 12 h al “Saló de Pedra”.