Sant Jordi és a Argentona més que parades de llibres i roses

Des del concert de la Coral Càntir d'Or d'avui divendres a la Mostra Literària, la Vila completa la diada amb activitats per a tots els públics

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 abril 2017 00:00

Argentona 2014/2015, sant jordi- argentona Argentona presenta una farcida programació d'actes culturals i lúdics per a celebrar la diada de Sant Jordi, que enguany cau en diumenge. Durant tot el dia de Sant Jordi s'instal·laran diverses parades, com és tradicional, de llibres i roses a càrrec de diverses entitats d'Argentona, a l'Avinguda Puig i Cadafalch, la plaça Nova i carrer Gran. Al matí Argentona Es Mou organitza a la plaça Nova diversos tallers infantils i parades. A la tarda, s'instal·larà un laberint ple d'experiències i diversió, una proposta per a grans i petits.

Avui divendres 21 d'abril està previst el concert de Pasqua a càrrec de la Coral Càntir d'Or. Per a dissabte el cartell serà molt variat, amb tallers infantils i de joc a la plaça Nova, la inauguració d'una mostra fotogràfica dels alcaldes de la democràcia a l'antic Ajuntament, així com un punt d'intercanvi de llibres.

Després de la diada encara es prolongaran les propostes, amb tallers escolars i de lectura assistida amb gossos, una tertúlia literària o el lliurament de premis de la Mostra Literària d'Argentona, que es farà el dijous 27 d'abril.