Els Bocs es classifiquen per a la seva cinquena final de la LCFA

S'enfrontaran el 30 d'abril als Senglars-Falcons, en un partit a Santa Cristina d'Aro que es preveu apassionant

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 17 abril 2017 00:00

 

Argentona 2014/2017, bocs argentonaEl passat dissabte 8 d’abril es van disputar les semifinals de la 29a Lliga Catalana de Futbol Americà. Per una banda, els Senglars-Falcons de Santa Cristina d’Aro esperaven la visita dels Barcelona Uroloki per disputar la primera de les semifinals. Per altra banda, hores més tard a Terrassa, els vigents campions Reds i els Argentona Bocs es diputaven l’altra plaça, amb dos dels equips amb més història del futbol americà català.

Els campions s’enfrontaven a Can Boada a l'Argentona Bocs en un partit amb gust de revenja per la semifinal de la passada temporada, on els egarencs van deixar sense la 6a final consecutiva als homes de Marc Güell a Argentona.

L’enfrontament entre Reds i Bocs va estar marcat per les dures defenses, tot i que els argentonins van saber estar al capdavant del marcador durant tot el partit. Finalment 3 a 9 favorable als d'Argentona, assegurant-se així la presència en la seva desena final de la Lliga Catalana Sènior de Futbol Americà.

Els Bocs aniran a la cerca del seu 5è títol de lliga en la final del 30 d'Abril a Santa Cristina d'Aro.