Prop de 200 propostes a la fase de suggeriments dels pressupostos participatius

La xifra és inferior a la de l'any passat i servirà per votar a què es destinen 500.000 euros del pressupost del 2018

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Març 2017 09:21

Argentona 2014/2015, proces participatiu argentona

Finalitzat el termini per a presentar propostes als Pressupostos Participatius del 2018. Els argentonins poden decidir a què es dediquen 500.000 euros de les arques municipals. Quan faltaven dos dies perquè s'acabés el termini s’havien presentat unes 180 propostes, una quantitat inferior a la de l’any passat. Tot i això, el regidor de Participació i Transparència, Guillem Saleta, esperava arribar a les 200 propostes. 

Aquestes són les propostes ciutadanes que es fan a través de les butlletes que els argentonins van rebre a casa. Es van poder presentar fins al passat divendres 10 de març a les urnes instal·lades a diversos equipaments municipals, com també a través d'un formulari al web municipal.

D'altra banda, des del consistori s’estan duent a terme diverses reunions per grups d’interès. Després d'aquesta fase, el següent pas serà valorar totes les propostes, que es derivaran en grups de debat.

Finalment es durà a terme el procés participatiu amb la consulta popular que, enguany, començarà per la Festa Major, el pròxim mes de juliol.