La recollida selectiva a Argentona es dispara per sobre del 80 per cent al gener

L'ampliació del model porta a porta a tot el municipi i el trasllat de l'àrea d'emergència de residus a la deixalleria municipal ajuden a explicar el canvi

  • Argentona Comunicació
  • Dimecres, 01 Març 2017 09:19

Argentona 2014/2015, recollida porta a porta

Argentona va aconseguir el passat mes de gener el seu millor resultat en el percentatge de recollida selectiva de residus, assolint el 82%, una xifra que, en cas de confirmar-se i mantenir-se al llarg de l’any, el situarien com un dels municipis de Catalunya major de 10.000 habitants que més recicla.

Aquesta millora respon al procés d’ampliació del model de recollida de la brossa domèstica porta a porta a tot el municipi, que va iniciar-se a l’octubre de l’any passat  al barri del Cros i que s’ha completat en aquest 2017 amb les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa, zones en què hi resideixen prop d’un 25% de la població. En aquests moments, el 98% dels veïns i veïnes d’Argentona compten amb el sistema de recollida porta a porta.

En paral·lel, a finals de desembre també es va traslladar l’àrea d’emergència de residus del carrer Bellavista a la deixalleria municipal, un canvi que ha afavorit un major control en la recollida i gestió dels residus, així com un augment dels residus especials. També ha crescut el nombre de sol·licituds de la targeta d’ús de la deixalleria municipal.