Argentona reedita el procés participatiu per decidir el destí de 500.000 euros del pressupost

Fins al 10 de març qualsevol veí i entitat pot presentar les seves propostes i iniciatives, que es sotmetran a votació amb una consulta ciutadana

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 27 Gener 2017 00:00

Argentona 2014/2015, proces participatiu argentonaL'Ajuntament d'Argentona torna al 2017 a impulsar un procés participatiu que permetrà a la ciutadania decidir, de nou, el destí de 500.000 euros del pròxim pressupost municipal.

Fins al 10 de març qualsevol ciutadà o entitat podrà presentar les seves propostes i projectes, mitjançant una butlleta que es distribuirà a tots els domicilis i que es podrà deixar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. La participació també es pot fer online.

Al llarg de la primavera es constituiran uns grups de debat ciutadà que avaluaran i seleccionaran la llista final de propostes que se sotmetran posteriorment a votació.
El procés de participació serà molt semblant al de l'any passat. Enguany s'ampliarà el termini per poder participar en la consulta ciutadana i es reforçarà la campanya de difusió de la consulta i de les propostes finalistes. A més a més de totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys, també podran votar totes aquelles persones físiques que disposin d'alguna propietat al municipi.