Argentona i Mataró vetllaran per millorar la mobilitat a peu i en bicicleta entre els municipis

Els Ajuntaments col·laboraran per tal d'establir una connexió per la zona d'El Sorrall i millorar la via verda paral·lela a la riera d'Argentona

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Gener 2017 00:00

Argentona 2014/2015, Argentona mobilitatLa setmana passada, els ajuntaments d'Argentona i Mataró es van reunir per abordar les problemàtiques que afecten els dos municipis en matèria de mobilitat i transport públic.

Així, es va acordar treballar de manera conjunta per potenciar la mobilitat a peu i en bicicleta entre els dos municipis. Segons les últimes dades, entre els dos municipis es produeixen més de 3.000 desplaçaments diaris, el 90% dels quals en vehicle privat.

Actualment ja existeix la possibilitat de fer aquest recorregut per la carretera del Cros, un tram que té una longitud de tres quilòmetres, però la voluntat és unir també Argentona amb la sortida de Mataró per la zona d'El Sorrall. Aquest recorregut escurçaria el tram interurbà a només 1.900 metres, i permetria cobrir-lo còmodament en bicicleta en un temps aproximat de set minuts.

Ambdós ajuntaments també van tractar  la millora de la via verda que va paral·lela a la riera i que ha de connectar l'estació de Mataró amb Dosrius, un tram que també passaria, per tant, per Argentona.