La segona Garrivern deixa petita la carpa de Cal Guardià

L'aforament, de 500 persones, va estar al complet durant bona part de la nit

  • Cugat Comas
  • Dilluns, 16 Gener 2017 16:52

La Garrivern, a Argentona

La Festa Major d'Hivern d'Argentona que se celebrava el cap de setmana tenia en un dels seus actes destacats la segona edició de la Garrivern, la versió d'una sola nit i en format hivernal de la Garrinada. Tres grups i un discjòquei com a reclam per a la carpa habilitada a Cal Guardià, un espai amb aforament per a unes 500 persones que va quedar fins i tot petit en els minuts de major afluència, la nit de divendres a dissabte. El fred intens que feia no va espantar centenars de joves que van concórrer a l'espai per veure els concerts de Ferran Exceso, The Cabrians, Pirat's Sound Sistema i Plan B.

Va ser sobretot durant el concert del grup de reggae del barri de Sants que la carpa es va omplir arribant al topall establert per l'organització, provocant fins i tot durant alguns minuts que s'hagués de fer cua per poder entrar.

Musicalment, el més destacat d'aquesta nit jove de Sant Julià va ser l'ska dels mataronins The Cabrians que van arrencar la gent a ballar combinant cançons de diferents dels seus discos i amb picadetes d'ull incloses a la discografia de l'ska generator, Prince Buster, a qui per festes van homenatjar en dues nits per al record a Barcelona. El grup amb més fidels va ser Pirat's, que ja acumula diferents cançons que la gent cantava de memòria mentre a Ferran Exceso li va tocar d'obrir la llauna de la nit. El discjòquei valencià Plan B va fer el que millor sap fer, no deixar que ningú s'estigués quiet i fer ballar els més troneres que van aguantar fins al final.