La Generalitat proposarà solucions pel bus que va a la UAB d'aquí a dos mesos

Els regidors de mobilitat i urbanisme van trobar-se dimarts amb responsables del Departament de Transports de la Generalitat de Catalunya

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 24 Novembre 2016 12:03

Argentona 2014/2015, bus uab L'Ajuntament continua fent passes per tal de resoldre la precària situació del servei de bus que uneix Argentona amb la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de trobar-se amb els representants de la Plataforma d'usuaris que s'ha creat recentment, per tal d'escoltar les seves queixes i demandes, els regidors d'urbanisme i mobilitat es van trobar la setmana passada amb els responsables de Transports de la Generalitat en una reunió a Barcelona.  

Segons Pere Móra (ERC), regidor de mobilitat, el Departament està assabentat de la situació de la línia i es va comprometre a fer una diagnosi de la situació i proposar solucions concretes en un termini màxim de dos mesos.

Móra considera que les solu­cions han d'implicar, forçosament, l'augment de freqüències i d'autobusos que cobreixin el trajecte. "Aquesta línia, com moltes altres, és deficitària i, per tant, la Generalitat hi haurà de posar pressupost".
Per aquest motiu Móra admet que la feina del consistori serà "pressionar el Departament perquè posi els diners que fan falta".