872 persones participen en la consulta ciutadana del Pressupost Participatiu

El projecte de condicionament de la piscina, parcs infantils, millores de l'accessibilitat a la via pública i la remodelació del pavelló antic s'inclouran en el pressupost 2017

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimarts, 11 Octubre 2016 10:15

Consulta ciutadana Argentona

Un total de 872 persones empadronades a Argentona majors de 16 anys han participat en la consulta ciutadana del Pressupost Participatiu d’Argentona, procés impulsat a principis d’any  per la regidoria de Participació Ciutadana i que obria a la participació un total de 500 mil euros del pressupost municipal 2017.

Finalment les propostes que han rebut més punts de part de la ciutadania han estat el projecte de condicionament de la piscina, la millora de parcs infantils, millores de l’accessibilitat a la via pública i la remodelació del pavelló antic. Aquest darrer projecte, però, només podrà dur-se a terme en part, ja que la suma de tots ells supera la xifra de 500 mil euros fixada en el procés participatiu. La possibilitat de votar per internet mitjançant el web www.argentona.cat/consulta ha estat un dels grans al·licients que han afavorit la participació, ja que 3 de 4 veïns que han participat han preferit aquesta opció per davant del sistema tradicional en urna.