El barri del Cros s'estrena amb la recollida de la brossa porta a porta

A principis del 2017 el sistema serà únic a tot el municipi amb l'ampliació a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Can Ribosa

  • Redacció - Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Dijous, 06 Octubre 2016 12:30

Argentona 2014/2015, recollida porta a porta

Aquest dilluns el barri del Cros d'Argentona ha implantat el nou sistema de recollida de la brossa Porta a Porta, substituint tots els contenidors de superfície a excepció del vidre, fracció que es continuarà recollint amb el model tradicional.
El Cros se suma així al centre urbà i Madà i a principis del 2017 el model porta a porta es consolidarà a la resta d'urbanitzacions fins a completar un únic sistema de recollida de la brossa.

Un contenidor cada dia

El sistema que es durà a terme al Cros presenta algun canvi en relació al Porta a Porta que es fa al centre del municipi, ja que és el mateix servei de recollida qui al vespre deixa un contenidor de dimensió mitjana a cada comunitat i el retira a la nit una vegada els veïns i veïnes han deixat la bossa amb els residus corresponents. Fa algunes setmanes tres equips d’informadors van iniciar la campanya informativa per a la implementació d’aquest nou sistema de recollida al barri del Cros.