El govern planteja trencar la regla de la despesa el 2017 per incloure les obres de la biblioteca

Pere Móra (ERC) explica a Ràdio Argentona que el projecte de renovació de les parades de la plaça de Vendre també està molt avançat

  • Redacció - Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Dijous, 22 Setembre 2016 12:37

Argentona 2014/2015, can doro-regla despesa

El govern municipal d'Argentona es planteja trencar la regla de la despesa l’any vinent per poder incloure la licitació de les obres de la biblioteca que està projectada a Can Doro. "Amb la limitació pressupostària que ens marca l'Estat no podríem tirar endavant un gran projecte com és la biblioteca. Per tant, si el volem tirar endavant, ens hem de saltar aquest límit", va explicar el regidor de Mobilitat i Projectes Estratègia, Pere Móra.  Aquest moviment pressupostari, però, obligarà a l'executiu local a prémer l'accelerador i adjudicar l'obra abans que s'acabi l'any 2017.  

Un altre projecte que està avançat és la remodelació de les parades de la Plaça de Vendre. Segons el regidor, aquest projecte s'ha "treballat amb els concessionaris actuals i l'associació Argentona es Mou" i consistiria en la substitució del mercat actual per un nou edifici que inclouria les tres activitats que actualment tenen concessió, a més d'un bar que contribueixi a dinamitzar l'espai exterior de la plaça.